Information Håndværk Medie Træ/service Køkken Pedel Tekstil Musik
Paristur 2004

Søndag d.9 maj tog vi afsted til Paris. Vi var alle så spændte at vi næsten ikke fik sovet på vej derned.

Mandag morgen ankom vi til hotellet. Da vi først kunne blive indkvarteret kl. 13.00 gik vi ned i Paris by… Da vi kom tilbage til hotellet og blev indkvarteret var det et lorte hotel. Der var ikke nogen dyne. Vi havde et sengetæppe og vi skulle dele det to mand… vi fandt heldigvis et tæppe mere så vi kunne have hver vores ”dyne”.

Om aftenen skulle vi ud og spise på en restaurant men maden var ikke lige noget ”at råbe hurra” for.

Efter manden fik vi lov og at gå rundt i byen.

Tirsdag d. 11/5/04 Bustur til Versailles slottet, som ligger ca. 25 km udenfor Paris, og som også bliver kaldt ”solkongens slot” om eftermiddagen blev vi sat af ved Eiffeltårnet, som vi så skulle op i. Vi var ude og sejle på en båd, også kom vi ud til Notre dame kirken. Derfra var det meningen at vi skulle gå tilbage til hotellet, vi kunne ikke mere så vi tog metroen.

Onsdag d. 12/05/04 var vi i Reims katedral og vi så der hvor de fremstiller champagne mumm, og vi fik smagsprøver. Om aftenen var vi i den hyggelige del af Paris synes vi ihvertfald, der spiste vi på en restaurant udenfor det var utrolig hyggeligt.

Senere måtte vi selv bestemme hvad vi ville få resten af aftenen til at gå med, så nogen af os tog ned i byen for at ryge vand pibe. Det fik vi tiden til at gå med, vi kom da også i snak med nogle franske mænd som lærte os lidt fransk og vi fik dem til at sige RØD GRØD MED FLØDE det var ret imponerende!!

Torsdag kl. 09.30 forlod vi alle sammen hotellet, for at bruge hele dagen i DisneyLand. Der prøvede vi en masse forlystelser bl.a. Space Mounten, Space Tour og andre sjove ting. Vi hyggede os også med at kigge i de mange butikker og fik købt en del bamser. Vi så Prinsesse paraden og nogle af de søde Disney figurer, fik lidt at spise og kl. 18.00 skulle vi alle sammen mødes ude ved bussen.

Efter en lang nat i bussen kom vi fredag morgen til Padborg, hvor vi spiste morgen mad og brugte de sidste penge i Otto Duborg. Vi ankom til skolen kl. 10.00, alle var meget trætte efter en super god uge.

Links:

Disneyland klik her

Eiffel tårnet klik her

Versaille Slottet klik her

Mumm champagne klik her

Notre Dame klik her